Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Mårtensson efter röda kortet: "Jävligt onödigt av mig"

Allsvenskan

Efter slutsignalen mot Hammarby åkte Johan Mårtensson på en grov utvisning.
Örebro-mittfältaren riktade ilska mot domarteamet.
- Jävligt onödigt av mig, säger han till Nerikes Allehanda.

Foto: Scanpix

Se Kennedy Igboananikes utvisning i spelaren ovan.

Örebro fick Kennedy Igboananike utvisad i slutet av den första halvleken i toppmötet med Hammarby under söndagen. Därefter tappade Axel Kjälls mannar en 1-0-ledning till en 2-1-förlust - och ilskan mot domarteamet i ÖSK-lägret var stor efter matchen. Bland annat blev mittfältaren Johan Mårtensson utvisad.

- Efter slutsignal går han fram till min assisterande domare och använder ett olämpligt språk mot honom, men även med fysisk kontakt och knuffar till honom för att jag antar att han inte är nöjd med vissa domslut. Då får jag information i örat att han har begått en förseelse och också ska visas ut, sa huvudomaren Mohammed Al Hakim till C More efter matchen.

Annons

För Nerikes Allehanda har Mårtensson gett sin syn på situationen.

- Det var jävligt onödigt av mig, först och främst. Jag reagerade på det röda kortet på Kennedy och sa några väl valda ord. Domarna sa att det var fysisk kontakt, men jag tyckte inte att det var så farligt. Men det var onödigt och jag får stå mitt kast. Jag klappade om dem, i princip, och sa att det var en bra match. Jag var ironisk, givetvis, säger Mårtensson till NA.

Forwarden Kennedy Igboananike var efter förlusten rejält irriterad på domarna.

- Vi hade till hundra procent vunnit matchen om jag varit kvar på planen. Vi har dem, Hammarby har ingenting medan jag är på planen. Och jag hade till hundra procent gjort ett mål till om jag fått vara kvar. Men domaren förstörde allt, säger han till Aftonbladet.

- De är inte tillräckligt bra för att bli allsvenska domare. De svenska domarna har det svårt just nu. De måste bli bättre om de ska få åka till VM, till exempel. De måste bli bättre, för de är jättedåliga.

Annons

Publicerad 2018-05-14 kl 09:42

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto