Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Blåvitt-keepern förbannad: "Bedrövligt - fegt"

Allsvenskan

IFK Göteborg föll med 2-0 hemma mot IFK Norrköping.
Efteråt rasade Blåvitts målvakt Pontus Dahlberg mot domaren Kaspar Sjöberg.
- Han får hem och träna domslut, säger Dahlberg till GP.

Foto: Bildbyrån

Se Skrabbs mål i spelaren ovan.

IFK Norrköping - Malmö FF
IFK Norrköping
Malmö FF
STREAMA PÅ LÖRDAG
Hammarby IF - Kalmar FF
Hammarby IF
Kalmar FF
STREAMA PÅ SÖNDAG
GAIS - IF Brommapojkarna
GAIS
IF Brommapojkarna
STREAMA PÅ SÖNDAG
BK Häcken - Mjällby AIF
BK Häcken
Mjällby AIF
STREAMA PÅ SÖNDAG
IFK Göteborg - Djurgårdens IF
IFK Göteborg
Djurgårdens IF
STREAMA PÅ MÅNDAG

Under söndagen blev det förlust med 2-0 hemma mot IFK Norrköping för IFK Göteborg, som släppte in 1-0-målet tidigt i andra halvlek och därefter inte lyckades spräcka Isak Petterssons nolla. På tilläggstid satte sedan Simon Skrabb matchens sista mål.

- Surt. Vi får inte riktigt hål på dem och bollen vill inte in i dag (läs under söndagen). Det är så det känns. I första halvlek tycker jag att vi är klart mycket bättre. De skapar i princip ingenting och vi trycker på, säger Göteborgs målvakt Pontus Dahlberg till GP.

Dahlberg var efter matchen rejält upprörd på domaren Kaspar Sjöberg, eftersom han menar att han hade bollen i sina händer och att Simon Skrabb regelvidrigt sparkade till sig den innan 2-0-målet. Blåvitt-keepern inser att det målet troligtvis inte var direkt avgörande för utfallet av matchen, men säger:

Annons

- Jag har den i min hand. Jag tycker det är bedrövligt gjort av domaren att inte ta den. Jag har haft den här domaren två gånger på Ullevi och man kan väl diskutera hans insats. När vi spelar dåliga matcher så kan vi bli bänkade och det tycker jag att förbundet borde göra med domarna. Det är alldeles för dålig nivå. Jag tycker att man ska kunna reglerna om man ska döma.

- Jag tycker det är rent ut sagt fegt att inte ta det. Det måste han våga. Han får hem och träna domslut helt enkelt, säger Dahlberg till GP.

Publicerad 2018-05-14 kl 09:08

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto