Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Allsvenska klubben bryter med keeper efter bråk: "Har ljugit för mig"

Allsvenskan

Under fredagen uppgav Expressen att Alireza Haghighi såg ut att få lämna Gif Sundsvall efter ett bråk med tränaren Joel Cedergren.
Nu går parterna skilda vägar.
- Tyvärr har Joel (Cedergren, tränare) och ledningen i Sundsvall inte gjort annat än ljugit för mig, säger Haghighi till SVT.

Bildbyrån.

Inför säsongen värvade Gif Sundsvall in målvakten Alireza Haghighi, som var Irans förstaval i VM 2014, på ett avtal över vårsäsongen. Men nu har parterna enats om att bryta det kontraktet, vilket Sundsvalls Tidning först rapporterade om under lördagen.

Senare bekräftades nyheten av Joel Cedergren för SVT.

- Vi går skilda vägar. Det är med omedelbar verkan. Jag vet inte om han har åkt hem nu men han kommer inte vara här något mer, säger han till tv-kanalen.

Under fredagen meddelade Sundsvall att keepern inte var uttagen i truppen till lördagens match mot Brommapojkarna och sportchefen Urban Hagblom hänvisade då till "personliga skäl". Enligt Expressen hade Haghighi då bråkat med tränaren Joel Cedergren över det faktum att han inte skulle få stå mot BP. Målvakten ska, enligt Expressen, ha lämnat lagets träning i "vredesmod" och då skrev tidningen att han såg ut att lämna klubben.

Annons

Haghighi själv är öppen med att han är besviken på klubbens agerande.

- Jag hade flera samtal med Cedergren och diskuterade min situation och varför jag petades. Han gav aldrig några raka svar. Nu var hans enda svar var att jag anslöt sent till klubben. Den bonus de skulle få från FIFA för att de har en spelare med i VM hade säkert kommit väl till hands för dem, säger han till SVT.

- Tyvärr har Joel och ledningen i Sundsvall inte gjort annat än ljugit för mig. De har lekt med min framtid.

Haghighi hävdar samtidigt att han inte lämnade träningen i vredesmod. Inte heller Joel Cedergren menar att parterna bråkat innan målvakten lämnade.

- Han kommer ut från omklädningsrummet och fortsätter diskussionen och säger att han inte tycker det är någon idé att han är här. Då säger jag att jag inte heller tycker det är nån idé att han är här om han inte klarar av sin roll. Då skakade vi hand och han åkte iväg. Sedan dess har vi inte pratat.

Annons
Publicerad 2018-05-12 kl 19:45

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto