Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Linköping HC

Nobben: ”Han har valt att inte spela för oss”

Broc Little uppvaktades av Örebro. 

Men som SportExpressen tidigare har avslöjat valde han att nobba dem. 

– Han har valt att inte spela för oss, säger Örebros sportchef Niklas Johansson till Hockeypuls

Broc Little under tiden i Linköping.
Foto: PETER HOLGERSSON / BILDBYRÅN
Örebros sportchef Niklas Johansson.
Foto: JOHAN BERNSTRÖM / BILDBYRÅN

I mitten av april kunde SportExpressen avslöja att Broc Little, tidigare poängmaskin i SHL, var på väg att bryta kontraktet med Davos trots att ett år återstod. 

Då gav sig såväl Örebro som Linköping in i ett budkrig om Little och i förra veckan kunde SportExpressen avslöja att Little väljer att återvända till Linköping, där amerikanen stod för 135 poäng under tre säsongers tid. 

Örebro avslöjar: "Valt att inte spela för oss"

Nu bekräftar Örebros sportchef Niklas Johansson att de varit i kontakt med Little, men att han valt att tacka nej till deras anbud. 

– Vi har visat intresse för honom men han är inte aktuell för oss, säger Johansson till Hockeypuls. 

Örebro säkrade SHL-kontraktet mot slutet av den gångna säsongen och just nu arbetar Johansson febrilt för att förstärka laget inför säsongen som väntar. 

– Vi ska ha in spelare och håller på för fullt. Det är ingen fara på taket eller panik på något sätt utan vi har full koll på grejerna. Det kommer i den takt vi får loss det med dem.

Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.