Populära spelare

Populära ligor

TV: Mållöst mellan J-Södra och Brage - Borlänge-laget fortsatt obesegrat

Superettan

Det slutade 0-0 när Jönköpings Södra tog emot Brage i en chansfattig match i superettan.
Det var tredje raka krysset för Borlänge-laget som är fortsatt obesegrat.

Se höjdpunkterna från matchen i spelaren ovan.

Jönköpings Södra kom från sin första seger i superettan, 2-1 mot Norrby, till matchen mot Brage på Stadsparksvallen. Gästerna kom från två raka 1-1-matcher.

I en chansfattig match, med väldigt lågt tempo i stunder, fick lagen dela på poängen efter 0-0. Den första halvleken innehöll en varsin farlig chans. I den andra hände inte mycket kreativt i offensiv väg. Det kunde dock ha slutat med en seger för J-Södra. I den 78:e minuten skulle Pontus Hindrikes spela hem bollen till Frank Pettersson, men missade att målvakten gått ut från sitt mål. Turligt nog för gästerna smet bollen dock precis utanför den bortre stolpen.

Annons

Det slutade 0-0 och Brage är alltjämnt obesegrat i superettan med två segrar och fyra oavgjorda efter sex matcher.

Publicerad 2018-05-05 kl 21:14