TV: Camaras dubbel gav AFC fjärde raka - går upp i serieledning

Superettan

AFC Eskilstuna tog fjärde raka segern efter 2-0 borta mot Frej.
Ousmane Camaras dubbla mål tog AFC upp i serieledning i superettan.

Se höjdpunkterna från matchen i spelaren ovan.

Efter en poäng på de två första matcherna har AFC Eskilstuna kommit igång rejält i superettan. Under fredagskvällen tog laget sin fjärde raka seger, 2-0 mot Frej, och gick upp i serieledning.

AFC tog ledningen i den 18:e minuten när Ousmane Camara satte fart och stack igenom ett passivt Frej-försvar och tryckte in 1-0 med ett lågt skott.

Frej kunde ha fått en väg in i matchen när David Zlotnik nickade bollen mot handen på Zourab Tsiskaridze. Hemmalaget viftade efter straff men domaren valde att fria.

I inledningen på den andra halvleken utökade gästerna. Ousmane Camara blev återigen målskytt efter ett skott som styrt på Philip Wiström och ställt målvakten Hampus Elgán.

Annons

Joakim Runnemo byttes in en kvart från slutet och hade direkt ett farligt avslut på mål. Det stora läget kom dock fem minuter från slutet. På ett inlägg blev Runnemo helt ren framför mål, men avslutet på volley gick över målet.

Matchen slutade 2-0 och AFC går upp i serieledning, åtminstone tills dess att Falkenberg och Örgryte spelat sina matcher.

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.