Gå direkt till sidans innehåll
Hammarby IF

Erkan Zengin bänkas i återkomsten till Bajen

Erkan Zengin är spelklar för Hammarby. 

Men enligt SportExpressens uppgifter bänkas han i kvällens match mot Brommapojkarna - då Stefan Billborna satsar på samma startelva som i senaste matchen mot IFK Göteborg. 

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Foto: ANDREAS L ERIKSSON / BILDBYRÅN
Foto: ANDREAS L ERIKSSON / BILDBYRÅN
Foto: JOHAN VALKONEN / JOHAN VALKONEN/STELLA PICTURES STELLA PICTURES

Erkan Zengin hann inte bli spelklar till senaste matchen mot IFK Göteborg. Han missade matchen trots att alla papper var klara. 

- Papprena hann inte in i tid, men alla papper är klara nu. Det kommer att bli klart till veckan till 100 procent, sa Zengin i tisdags. I fredags meddelade sedan Hammarby på sin officiella hemsida att nyförvärvet är spelklart till kvällens match mot Brommapojkarna. 

Erkan Zengin börjar på bänken

Mittfältaren kommer också att börja på bänken i kväll. Enligt SportExpressens uppgifter satsar Stefan Billborn på samma startelva som mot IFK Göteborg senast. Om inget oförutsett händer de sista timmarna innan matchen innebär det att bland annat Pa Dibba och Sander Svendsen får börja på bänken igen och att nyförvärvet Nikola Djurdjic återigen tar plats i anfallet. 

Jiloan Hamad avgjorde senast 

På Gamla Ullevi i tisdags avgjorde Jiloan Hamad på övertid när han satte 2-1 och därmed såg till så att Hammarby tog sin andra seger i rad. Ikväll kan Bajen, vid vinst mot BP, gå upp i ensam serieledning med full pott efter tre omgångar. 

Vann seriepremiären 

I premiären besegrade Hammarby Sirius med 3-1 hemma på Tele2 arena. Brommapojkarna vann sin senaste match mot BK Häcken med 2-0 hemma på Grimsta. Detta efter mål av nyförvärven Bajram Ajeti och Petar Petrovic.

SÅ SER HAMMARBY UT ATT STÄLLA UPP MOT BP

1. Johan Wiland 

--

2. Simon Sandberg 

5. David Fällman 

4. Björn Paulsen 

3. Vivaldo Borges dos Santos Neto 

---

19. Serge-Junior Martinsson Ngouali 

8. Jeppe Andersen 


7. Imad Khalili

22. Muamer Tankovic 

6. Jiloan Hamad 

---

14. Nikola Djurdjic

Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.