Populära spelare

Populära ligor

TV: Karim stor hjälte när Landskrona vann - andra raka förlusten för J-Södra

Superettan

Landskrona fick i dag ta sin första seger sedan återkomsten till superettan - medan Jönköpings Södra åkte på sin andra raka förlust.

Dagens möte mellan Jönköpings Södra och Landskrona Bois spelades på Borås Arena då Stadsparksvallen inte ansågs spelduglig.

Matchen var mållös till den 57:e minuten, då Sadat Karim gav de svartvita ledningen. Samme Karim ökade sedan på till 2-0 i den 79:e minuten, vilket också blev slutresultatet.

Segern var Bois första sedan återkomsten till superettan, då man förlorade premiären mot Falkenberg. För J-Södra, förra året i allsvenskan, var detta andra raka förlusten, då man även föll i premiären mot Gais.