– Vi lär oss av våra misstag

Bild till nyheten  – Vi lär oss av våra misstag
Emre Can menar att laget är fast beslutna om att ta sig tillbaka på vinnarspåret och visa en reaktion efter de misstag laget gjorde på Old Trafford.

Jürgen Klopp menade att Liverpool misslyckades med att fånga upp andrabollar i första halvlek och att förbättra detta står högt upp på agendan. Något Can håller med om. 

– Det var ett av misstagen vi gjorde runt mål, säger Can till liverpoolfc.com

– Vi var inte bra nog på att plocka upp andrabollarna i de situationerna där de gjorde mål. Det var inte bra gjort från mig i min position. Vi måste lära av detta och göra det bättre nästa gång, mot Watford. Vi gjorde enkla misstag när vi släppte in målen. Vi måste försvara oss bättre som lag. 

– Vi gjorde det bättre i andra halvlek, vi spelade bättre fotboll och vi hade chanser. Det är svårt att skapa chanser mot Manchester United, men vi hade chanser. Resultatet var en besvikelse men jag tror vi kan lära oss något av det. 

Trent Alexander-Arnold kände efter matchen att han gjort en svag insats och bar mycket av skulden till målen. 19-åringen gick offentligt ut och bad om ursäkt efter matchen men Can tar Trent i försvar.

– Det var inte Trens fel, det var misstag från hela laget, säger Can
– Det var inte bara Trent, det var jag och några till också. Man ska inte kritisera honom för målen, det var hela laget. Vi vinner som ett lag och förlorar som ett lag. 

– Vi får lära oss något av denna matchen. Vi måste visa en reaktion på lördag och vinna tre poäng. 

Trots förlusten menar Can att Liverpool fortfarande kan ta andraplatsen. 

– Vi har fortfarande chansen, vi får ta en match i taget och se vad som händer. 


6 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer