Peterson i Podden

Bild till nyheten Peterson i Podden
I LFC Poddens senaste Premiumavsnitt har man suttit ner med Kristoffer Peterson. Och ni för höra om resan från lilla Sävedalen - till hur han nästan kom att spela en roll i Liverpools titeljakt under våren 2014.

Utöver LFC Poddens ordinarie avsnitt (som redan är 53 till antalet denna säsongen!) finns det sedan 1 februari möjlighet att via PodMe.com prenumerera på ytterligare avsnitt (2-4 per månad) för en symbolisk summa. 

Det är helt gratis att signa upp och prova fritt i en månad, men tycker man det sedan vara värt det - så kan man fortsätta sin prenumeration för bara 19 kronor i månaden. Och då bjuds man alltså 2-4 exklusiva avsnitt utöver de ordinarie gratisavsnitten. 

Sedan tidigare finns där en intervju med Tobias Hysén, ett resereportage från Porto och ett stort porträtt av Bill Shankly. Och nu alltså också över en timme med Kristoffer Peterson. 

Kristoffer berättar om resan från lilla Sävedalen till debuten i Liverpool - och när Brendan Rodgers bad honom packa väskorna för att hänga med till USA under sommaren 2014. 

När insåg han att han var en exceptionell talang? Hur kom Liverpool i kontakt med Sävedalen? Vad tjänar man som ungdomsproffs? Och vilka krav ställer tränarna på en när man väl är på plats?

Det är bara några av väldigt många frågor vi får svar på i detta öppenhjärtiga samtal med Kristoffer och ni får även en inblick i hur nära han till slut var a-laget, men varför han också valde att faktiskt lämna Liverpool för att sätta sin personliga utveckling i fokus. 

Ni kan lyssna på en teaser direkt i spelaren nedan. Och för hela avsnittet så är det bara att klicka er vidare via länken nedan och registrera er. Ni kan sen också ladda hem appen (PodMe) och lyssna direkt i den. 

HELA AVSNITTET - PRENUMERERA OCH LYSSNA HÄR!

Vi önskar er mycket nöje och tackar till alla som signar upp!


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer