Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Jordan Larsson tvåmålsskytt när namnkunnigt Peking slog Djurgården i U21-serien

Allsvenskan

Ett IFK Norrköping med en stark startelva slog ett reservbetonat Djurgården med 5-1 i U21-premiären. Jordan Larsson blev tvåmålsskytt på Tele2 Arena.

Foto: Bildbyrån

Djurgården avancerade till semifinal i svenska cupen efter seger mot Häcken under måndagskvällen. När man tog emot IFK Norrköping i U21-serien under tisdagen var det därför en reservbetonad elva. Till skillnad från gästerna som ställde upp med ett rutinerat lag.

Det skulle också synas. Peking vann med hela 5-1 efter att Jordan Larsson gjort matchens två sista mål. Övriga målskyttar för Norrköping blev Arnor Sigurdsson, Kalle Holmberg och David Moberg Karlsson. Djurgårdens mål gjordes av Julian Kristoffersen.

- Vi visade att vi är på gång med hela gänget. Vi har fått göra mycket mål i alla våra matcher på slutet och det är verkligen positivt. Det handlar mycket om att stärka självförtroendet individuellt och som lag, säger Pekings U21-tränare Stefan Hellberg till klubbens hemsida.

Annons

Djurgårdens startelva: Vaiho, Andersson, Gunnarsson, Danielsson, Catenacci, Chilufya, Finndell, Granberg, Streete, Kristoffersen, Pettersson.

IFK Norrköpings startelva: Pettersson, Gerson, Dagerstål, Vall, Sampsted, Sigurdsson, Sjölund, Thórarinsson, Moberg Karlsson, Holmberg, Larsson.

Publicerad 2018-03-13 kl 16:49

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto