Dags att släppa pucken i våra viktigaste matcher för säsongen - vi ska spela SHL-hockey 18/19!

20 mars 2018 21:25
Nyhet

Nu ska vi färga arenan orange och stötta laget till seger mot Timrå - vi ska spela i SHL 18/19. Onsdag 21/3 har vi kvällsöppet i samband med J20:s match mot Växjö. Vid frågor maila [email protected] eller ring 0708-23 92 78 (mån-fre 8-17).

Kontantfritt gäller

Detta gäller i kvalspelet
I kvalspelet deltar lag 13-14 från SHL, ”HockeyAllsvensk Mästare” och segraren i Play Off (HA) inför Direktkval till SHL. Direktkvalet spelas i bäst av 7 matcher.

Spelform:
Enligt TB § 5:8 - Play Off-metoden. Varje match ska avgöras. Vid lika resultat efter ordinarie speltids slut förlängs matchen till dess avgörande sker (första målet, sk. Sudden Death).
Innan sådan förlängning startar ska banan spolas och lagen få paus i max 18 minuter, osv. Förlängningen spelas med 5 utespelare + 1 målvakt.

Segrarna i Direktkvalet är kvalificerade för spel i SHL 2018/2019. Förlorarna är kvalificerade för spel i HockeyAllsvenskan 2018/2019.

Vi är i SHL för att stanna – det är VI som är KHK!