TV: Elfsborg tog revansch - körde över Vasalund

Allsvenskan

Elfsborgs hopp lever om avancemang i svenska cupen.
Laget besegrade Vaslund med 4-0 på Skytteholm.

Se Joakim Nilssons 1-0-mål i spelaren ovan.

Boråslaget var under söndagseftermiddagen ute efter revansch mot Vasalund efter hemmaförlusten i första gruppspelsmatchen mot Gais med 3-2.  Och det blev en trevlig eftermiddag för Elfsborg på bortaplan.

Elfsborg satte redan i den 15:e minuten tonen i matchen, när Joakim Nilsson nådde högst på inägg efter en hörna och lobbnickade in 1-0 till bortalaget. Elfsborg fortsatte därefter att anfalla och hade gott om chanser för ytterligare ett mål, men fick vänta på att fira fram till strax innan halvtid, då Ibrahim Dresevic klackade från nära håll via ett par spelare in i mål.

Annons

I andra halvlek kontrollerade Elfsborg matchen och fyllde i slutet av halvleken på till både 3-0 och 4-0 genom Viktor Prodell och Issam Jebali. Det innebär att Elfsborg står på tre poäng och ännu har chans att ta sig vidare till kvartsfinal i cupen.