TV: Sundsvall bärgade ny seger - efter två drömmål

Allsvenskan

Sundsvall bärgade andra raka cupsegern mot Värnamo.
Linus Hallenius och Romain Gall gjorde varsitt drömmål till 2-0.

Se höjdpunkterna i spelaren ovan.

GIF Sundsvall inledde förra helgen gruppspelet starkt med att besegra Norrby med 4-2 på hemmaplan. Under lördagen inledde laget andra gruppspelsmatchen mot Värnamo i samma anda, då laget tog ledningen tidigt i första halvlek.

David Batanero slog en crossboll mot Peter Wilson, som i sin tur lobbade bollen över målvakten till Linus Hallenius, som nickade in bollen i mål till 1-0. Det satte dock även fart på bortalaget, som behövde en seger för att hålla drömmen om avancemang vid liv.

Värnamo skapade ett par heta chanser och reducerade innan halvtid till 1-1, men hade i andra halvlek inte samma skärpa framför mål. Det hade hemmalaget.

Annons

Romain Gall skruvade i andra halvlek in 2-1 i bortre krysset, vilket i slutändan räckte till andra raka segern i cupen och tre poäng.