Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

HIF:s klubbdirektör tvingas ta time out: "Arbetat hårt och intensivt"

Superettan

Helsingborgs klubbdirektör Mats-Ola Schulze tvingas ta time out.
Det berättar ordförande Krister Azelius på HIF:s hemsida.
"Han har under sina snart två år på HIF arbetat hårt och intensivt vilket nu lett till att han fått rådet från läkare att hålla låg profil", skriver Azelius.

Foto: Bildbyrån

Våren 2016 blev Mats-Ola Schulze ny klubbdirektör i Helsingborgs IF. Nu står det klart att Schulze tvingas ta en time out.

"2017 var ett tufft år för alla som arbetar med och inom Helsingborgs IF. Klubbdirektör Mats-Ola Schulze har under sina snart två år på HIF arbetat hårt och intensivt vilket nu lett till att han fått rådet från läkare att hålla låg profil. Vi ber alla att vänligen respektera att Mats-Ola inte kommer att vara närvarande den närmaste tiden", skriver ordförande Krister Azelius på HIF:s hemsida, och fortsätter:

"Vi i Styrelsen har fullt förtroende för Sportkontorets personal som kommer att fortsätta arbeta på den inslagna vägen som Mats-Ola lagt grunden för. Hans arbetsuppgifter kommer att fördelas till personer inom organisationen och till viss del också styrelsen".

Annons
Publicerad 2018-02-23 kl 16:47

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto