Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Officiellt: Gojani presenterad av Elfsborg

Allsvenskan

Robert Gojani stod för en mycket fin säsong i J-Södra.
Nu lämnar mittfältaren för Elfsborg.
Elfsborg var verkligen mitt förstaval, säger Gojani till klubbens hemsida.

Foto: Bildbyrån

Jönköpings Södra åkte ur allsvenskan efter kvalförlusten mot Trelleborg. Trots en misslyckad säsong för laget så presterade Robert Gojani mycket bra och mittfältaren togs ut i truppen till landslagets januariturné.

Nu står det klart att 25-åringen lämnar J-Södra. På en presskonferens under fredagen presenterades Gojani för Elfsborg. Mittfältaren har skrivit på ett treårskontrakt med Borås-klubben.

Tre år kändes bra eftersom Elfsborg verkligen var mitt förstaval och att jag gillar att arbeta långsiktigt, både som spelare och för lagets identitet. I och med ett lite längre kontrakt så kan jag känna en trygghet i det som jag vill göra med Elfsborg, och det är att vinna så mycket som möjligt, säger Gojani till klubbens hemsida.

Annons

Elfsborg är på träningsläger på Gran Canaria och på söndag ansluter Gojani till resten av laget.

 Jag är mer än redo att köra igång! Det ska bli väldigt kul och spännande att träffa mina nya lagkamrater och tränarna som jag ju känner väl sedan tidigare. Allt känns hur bra som helst.

Tidigare under vintern tog Jimmy Thelin steget från J-Södra till Elfsborg. Nu återförenas tränaren med sin tidigare spelare Gojani.

- Vi i IF Elfsborg är mycket glada över att Robert vill komma hit till oss. Det är en spelare med mycket goda egenskaper som nu ska in hos oss och som alla andra spelare bidra till vår kollektiva identitet, sprida värderingar i laget och bygga relationer, säger Thelin.

Publicerad 2018-01-26 kl 12:46

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto