Senaste nytt inför B'mouth

Bild till nyheten Senaste nytt inför B'mouth
Lallana och Mignolet tillbaka. Det var några nyheter Jürgen Klopp hade att förtälja inför den tuffa uppgiften på sydkusten. För ingen glömmer väl hur Liverpool slarvade bort en 3-1-ledning till 3-4-förlust på Vitality Stadium för ett år sedan?

Se Klopps presskonferens ovan. Kort sammanfattning nedan.

Om skadeläget

– Matip är på god väg, tränar utomhus, men inte tillgänglig. Samma med Clyne. 

– När det gäller Sturridge måste vi vänta och se. Alberto är inte aktuell. Han satt på cykeln igår. Det går bra med honom, men inte bra nog.

– Vi fick några smällar mot West Brom; Joe Gomez, Milner och Robertson, men alla borde bli klara.

Om Lallana

– Adam är tillbaka för fullt och tränar normalt. Om inget hänt sedan igår så kommer han att vara med i truppen åtminstone.

Om 0-0 mot WBA

– Två oavgjorda men två fullständigt olika matcher. Vi spelade riktigt bra mot Everton, men fick inte med oss resultatet. Mot West Brom förtjänade vi inte någon flax, det var ingen bra match av oss.

Om roterandet 

– Även de spelare jag roterar har fortfarande två matcher i veckan istället för tre. Vi hade en väldigt viktig match mot Spartak Moskva och vi kunde inte tänka på något annat. Andra lag kunde vila spelare inför den ligaomgången.

– Jag läste inte kritiken, så jag vet ingenting om den. Det är ett jobb som ska göras, vi måste se till att vi har spelarna så fräscha som möjligt inför nästa match. Vi tänkte – och tycker fortfarande – att vi har en trupp som ger oss möjligheter och det är därför vi gör det. 

Om nio tuffa dagar

– För nio dagar sedan flög vi fram... men nu kan jag se i era ögon (media) att vi har stora problem. Så vi får försöka igen.

Om transferfönstret

– Vi tänker på det hela tiden, inte bara i januari. Sedan kommer sommaren, men jag har inget att säga nu.

Om målvaktsposten

– Mignolet startar. (Han blev alltså inte petad mot WBA i onsdags som vissa gjorde gällande, utan det berodde på en lättare skada).

Om att tappa fler poäng

– Vi var i samma läge i början av säsongen. Det enda sättet att komma ikapp är att vinna matcher. Men ingen av oss, inte ens United, tänker på Man City. De gör vad de gör och vinner tuffa matcher med sena mål. Från en neutral synpunkt är det bra att se. 

Om att förbättra spelet

– Matchen mot West Brom började stelt, men det behöver inte stanna vid det. Vi hade två eller tre bra chanser i första, så jag tänker alltid på våra prestationer. 

– Även om vi hade vunnit med 1-0 hade det inte gjort vår prestation bättre. Vi måste spela bättre än vad vi gjorde senast.

Om Bournemouth

– Jag har sett flera matcher med Bournemouth och de har inte alltid fått med sig poäng som de kanske hade förtjänat. Men det kommer att bli en tuff match.

– Jag såg matchen mot Man United (0-1). De spelade väldigt bra. 4-4-2, bra defensiv struktur och bra fotboll. De har all min respekt. Eddie är verkligen en fantastisk manager. Det kommer att bli 100 % svårt.


7 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer