Berg fick spela mittback - då gjorde han självmål

Sverige

Marcus Berg fick under torsdagen rycka in som mittback för Al Ain.
Då gjorde han självmål, rapporterar Aftonbladet.

Den svenske landslagsanfallaren Marcus Berg fick ta sig an en rejäl utmaning under tisdagen. Aftonbladet skriver att Berg under en period av cupmatchen mot Aijman Club fick spela mittback för sitt lag Al Ain. Varför? Oklart, enligt tidningen.

31-åringen stod hur som helst inte för någon superprestation på den ovana positionen, för i den 52:a minuten nickade han in ett skott från Bakary Kone i eget mål. Berg ställde sin egen keeper och fick se bollen gå in i nät. Målet betydde 1-1 och därefter fick svensken spela anfallare och Al Ain vann till slut matchen med 3-2.

Berg blev mållös, men har gjort åtta mål på tio ligamatcher i Förenade Arabemiraten.