Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Officiellt: Alexander Nilsson klar för BP

Allsvenskan

Under tisdagen presenterade BP ytterligare ett nyförvärv inför kommade säsong. Alexander Nilsson är tillbaka i BP igen, där han spelade i sina ungdomsår.
- Tufft att säga som nybliven 27-åring, men jag hoppas kunna bidra med rutin och erfarenheter, säger Nilsson till klubbens hemsida.

Foto: Bildbyrån

Alexander Nilsson är BP:s senaste värvning. Mittfältaren/anfallaren kommer senast från IK Sirius, men har Vaxholm som moberklubb men har spelat i BP under sina ungdomsår. Nilsson har skrivit på ett 2+1-kontrakt för klubben, skriver BP på sin hemsida.

- Det känns som att föreningen verkligen har klivit in på en ny bana de senaste åren. Det har blivit proffsigt från styrelserum ner på planen. Det känns som att det finns en tydlig röd tråd i allt vi gör och vart vi vill komma, säger Nilsson till klubbens hemsida.

Sportchef Daniel Majstorovic säger att Alexander Nilsson kommer bidra med alternativ i de offensiva positionerna.

Annons

- Dessutom har han rutin från allsvenskan och har en riktigt bra karaktär som kommer att vara viktig för oss, säger han till BP:s hemsida.

Publicerad 2017-12-12 kl 17:30

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto