Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Officiellt: Islamovic till Östersund: "Har en enorm potential"

Allsvenskan

Östersunds intresse var en dåligt bevarad hemlighet.
Nu har TFF:s Dino Islamovic också presenterats officiellt.
- Han har en enorm potential, säger tränaren Graham Potter i en kommentar på osdsport.se.

Foto: Bildbyrån.

För några dagar sedan träffade Dino Islamovic Graham Potter. På en bild som Fotbollskanalen kunde ta del av sågs parterna på Arlanda.

Nu har affären bekräftats och Dino Islamovic har skrivit på ett ”flerårigt” kontrakt med Östersund.

- Det är en riktigt bra forward som är väldigt teknisk och kan göra spektakulära mål. Han hjälpte verkligen Trelleborg till Allsvenskan. Han har en enorm potential och det känns som han kommer att utvecklas hos oss i ÖFK. Jag tycker att han passar in i vårt lagbygge, säger Graham Potter i en kommentar på osdsport.se.

Anfallaren Dino Islamovic, 23, kommer närmast från spel i Trelleborg. Han inledde dock karriären i Malmö FF innan han som 18-åring lämnade för spel i engelska Fulham. Därifrån gick flyttlasset till Groningen, men Islamovic fick mycket knapert med speltid och i februari i år presenterades han av Trelleborg. Innan han skrev på för Skåneklubben hade han dessutom provtränat för både Kalmar och Halmstad.

Annons

Anfallaren spelade en nyckelroll i avancemanget till allsvenskan och gjorde kvitteringsmålet på bortaplan i returen mot J-Södra. Totalt blev det åtta mål på 27 matcher i seriespelet.

Förutom Islamovic är även Tesfaldet Tekie aktuell för ett lån till ÖFK, vilket ordföranden Daniel Kindberg på onsdagen bekräftade för Fotbollskanalen.

Publicerad 2017-12-06 kl 19:33

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto