Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Uppgifter: Pontus Dahlberg nära Watford

Allsvenskan

Pontus Dalhberg uppges vara nära att lämna Göteborg - för Premier League-klubben Watford. Svensken befinner sig i London och ska under tisdagen diskutera en eventuell flytt, enligt Sky Sports.

För en månad sedan uppgav SportExpressen att Blåvitt var på väg att sälja målvakten Pontus Dahlberg. Watford, Napoli och Leipzig är bland annat de klubbar som har visat starkt intresse för svensken.

Nu uppger Sky Sports att Watford ser ut att vinna kampen om Dahlberg. Dahlberg ska befinna sig i London för att under tisdagen diskutera en potentiell flytt från Göteborg i januari. Tv-kanalen skriver även att affären kan ge upp mot 2,9 miljoner pund, motsvarande 33 miljoner svenska kronor för Blåvitt.

18-åringen spelade 29 matcher med Göteborg under säsongen. På tisdagen togs han dessutom ut i det landslag som åker till Abu Dhabi i januari.

Annons

- Det är många som jag är nyfiken på. Jag är dålig på att plocka ut individer för att fotboll är ett lagspel. Men förra året hade vi Alexander Isak som var lite speciellt. Nu har vi med Pontus Dahlberg och det är klart att det blir intressant att se honom i det dagliga och lära känna honom, sa Andersson då till TV4-Sporten.

Publicerad 2017-12-05 kl 19:09

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto