Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Liverstam lämnar HBK: "Inget lätt beslut"

Superettan

Halmstads BK tappar lagkaptenen Fredrik Liverstam till nästa säsong. Han väljer att bryta sitt kontrakt med den nyblivna superettan-klubben. 
- Det är ett beslut som har vuxit fram de senaste veckorna, säger han till Kvällsposten. 

Foto: Bildbyrån.

IK Sirius - Halmstads BK
IK Sirius
Halmstads BK
STREAMA PÅ MÅNDAG

Fredrik Liverstam anslöt till Halmstads BK 2013 och har sedan dess varit mer eller mindre bofast i föreningens backlinje. Han har vid två tillfällen varit med och tagit upp klubben till allsvenskan, men följer den här gången inte med ner till superettan. 

29-åringen hade en klausul inskriven i kontraktet, där han hade möjlighet att bryta, om klubben åkte ner till superettan. Det valde han att utnyttja. 

– Det är ett beslut som har vuxit fram de senaste veckorna. Jag har tänkt väldigt mycket. Det är ett tufft beslut eftersom jag har haft en väldigt fin tid i Halmstad och jag har varit i föreningen i fem år. Det var inget lätt beslut att ta, men det känns rätt, säger han till Kvällsposten. 

Annons

Han lämnar däremot inte på grund av att laget åkte ur - i stället för att han vill ha en ny utmaning i karriären. 

- Det är ingen degraderingsfråga egentligen. Vi har trillat ur innan och man har varit med på resan att gå upp igen. Men jag behöver göra någonting nytt efter fem år så därför känns detta som rätt beslut.

Liverstam har däremot ännu inte gjort klart med en ny klubb.

– Jag har inte gjort klart med en ny klubb. Jag har inte tittat så mycket heller. Som jag sa så har jag funderat i några veckor och jag har inte kollat marknaden, säger Liverstam till tidningen.

HBK har sedan tidigare förstärkt backlinjen med Peter Larsson, som återvände till Halmstad efter ett par år i Helsingborg och i Köpenhamn. 

Publicerad 2017-11-28 kl 12:22

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto